קולט אדים לאי
מטבחים חדשים רבים היום כוללים בתוכם אי המהווה אזור נוסף אותו ניתן לנצל למטרות שונות. יש מי שהופך את האי לבר לשתיית קפה או אפילו לשולחן אוכל. יש ההופכים את האי לאזור בישול ועבודה, כך שעל האי יכול להיות מותקן הכיור, הכיריים ואפילו שניהם. כאשר הכיריים מותקנות על האי, הדבר הופך אותן לחשופות וללא ארון מעליהן. כך, קולט אדים לאי הוא קולט אדים עליון הנראה היטב ובולט במרכז המטבח, מה שנותן לו נוכחות רבה.
קולט אדים לאי לסביבה נקיה ועם מראה אסתטי ומעניין
כאמור, קולט אדים לאי יש בו נוכחות רבה והמראה שלו יכול להיות דומיננטי. עם זאת, כאשר הוא מיוצר בהתאמה אישית לפי טעמכם ניתן לעשות כל מה שנדרש כדי שישתלב במטבח בצורה הרמונית ונוכחותו רק תוסיף. עם כל ההתעסקות במראה, אל תשכחו את המטרה הראשונית שבהתקנת קולט אדים מכל סוג שהוא והיא לשמור על סביבת עבודה נקיה יותר לפחות מבחינת האוויר שאופף אתכם (שמירת הסדר על משטח העבודה היא כבר על אחריותכם 😊). אדי הטיגון במיוחד לא נעימים ולא בריאים במיוחד לשאיפה וגם הופכים את סביבת העבודה לשומנית ודביקה. גם אדי מים לא מוסיפים למכשירים ולמטבח בכלל. לכן, התקנת קולט אדים היא מומלצת.
איך לבחור את קולט האדים?
האבחנה הראשונה בין קולטי אדים היא קודם כל בין קולט אדים עליון עם ארובה לבין קולט אדים תחתון. אם מדובר על קולט אדים לאי שאין ארון מעליו, האופציה היא קולט אדים עליון. היתרון של קולט זה הוא הוצאת אדי הבישול והטיגון החוצה באופן מוחלט. מעבר לכך, כדאי לבדוק מהי עוצמת היניקה של הקולט: באיזה קצב הוא קולט את האדים אליו. כל עוד לא מדובר על בישול וטיגון אינטנסיביים מספיקה עוצמה מממוצעת. כדאי לשים לב לעוצמת הרעש שמן הסתם גם קשורה לאינטנסיביות בה עובד הקולט: עד כמה עליו לעבוד קשה. פרמטר נוסף הוא העיצוב: האם אתם מעדיפים מראה פראי או נקי יותר, קולט צבעוני או בצבע מתכת טבעי, מהי צורת הקולט המועדפת ועוד.
חברת קיטשן ארט מייצרת אלמנטים שונים ממתכות בעבודת יד, החל מקולטי אדים ועד תעלות מיזוג אוויר והכל על סמך ניסיון רב ובהתאמה אישית. מוזמנים ליצור קשר.